Η χρυσή γωνία: οι άνδρες λατρεύουν τα οπίσθια που “στέκονται” στις 45 μοίρες

hot_ass_girl_wallpaper

Η δικαίωση των μεγάλων οπισθίων και δη των μεσογειακών λαών που έχουν να υπερηφανεύονται για αυτά, είναι πραγματικότητα. Τέρμα το skinny και οι υπέρογκες προσπάθειες της Ελληνίδας γυναίκας να ομοιάσει στα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Προτιμούμε τα δικά μας και παρεμπιπτόντως, δίνουμε τα μπράβο μας στις Πορτορικανές θηλυκές υπάρξεις, οι οποίες ξέρουν να το κουνάν κιόλας.

Μία νέα μελέτη η οποία δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Evolution & Human Behavior, μας ενημερώνει πως οι άνδρες βρίσκουν πιο ελκυστικά τα σώματα που εμφανίζουν μία καμπυλότητα και συγκεκριμένα όταν αυτή η γλυκιά καμπύλη, η οποία ξεκινά από τη μέση έως το τέλος των γοφών σχηματίζει τη γωνία των 45 μοιρών.

Αυτή η μανία, η οποία ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια, με πρώτες διδάξασες τις Jennifer Lopez, Beyonce και Kim Kardashian, φαίνεται να μην είναι μία απλή και παροδική μόδα που έρχεται και φεύγει, αλλά μάλλον η προτίμηση του ανδρικού πληθυσμού στα ζουμερά οπίσθια είναι μία ιστορία χρόνων.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τον επικεφαλής της έρευνας, Dr David Lewis, ψυχολόγο από το Πανεπιστήμιο Μπίλκεντ της Τουρκίας, οι γυναίκες στη λίθινη εποχή ήταν περισσότερο ποθητές και ίσως οι επίλεκτες για αναπαραγωγή. Η καμπυλωτή τους μέση και τα πλούσια οπίσθια τις έκαναν πιο ανθεκτικές στην εγκυμοσύνη και είχαν περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσουν.

Η ερευνητική ομάδα συγκέντρωσε 300 άνδρες, οι οποίοι κλήθηκαν να βαθμολογήσουν σε ελκυστικότητα διάφορους γυναικείους σωματότυπους. Το αποτέλεσμα έδειξε ότι η πλειοψηφία των ανδρών βρήκε πιο ελκυστικούς εκείνους τους σωματότυπους τους οποίους η καμπυλότητα από τη μέση μέχρι και το τέλος των γοφών σχηματίζει τις 45,5 μοίρες.

Εκτός από τα πολυπόθητα καλοθρεμμένα οπίσθια και την προτίμηση των ανδρών προς αυτά, μία παλαιότερη έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε από το Oxford University, μας είχε ενημερώσει πως τα κορίτσια με πλούσιους πισινούς είναι και τα πιο υγιή, καθώς το λίπος σε αυτά τα μέρη, εκτοπίζει διάφορες ασθένειες, όπως οι καρδιακές παθήσεις και την παχυσαρκία.

Ενώ, λίγο καιρό αργότερα, μάθαμε από τους μελετητές του Pittsburgh University, πως οι γυναίκες με πλούσιους γοφούς, έχουν περισσότερες πιθανότητες να γεννήσουν πιο έξυπνα παιδιά, λόγω του λίπους που συσσωρεύεται στους ζουμερούς τους γοφούς. Αυτό με τη σειρά του δίνει πιο πλούσιο μητρικό γάλα στο βρέφος, με αποτέλεσμα να μπορεί να δημιουργηθεί ένα δυνατό νευρικό σύστημα.

Τώρα, αν ενώσουμε τα κομμάτια του παζλ συνδέοντας και τις τρεις πρόσφατες μελέτες, αυτό που καταλαβαίνουμε (και όχι μόνο επειδή μας συμφέρει), είναι ότι τα μεγάλα οπίσθια δεν τα θέλουν μόνο οι άνδρες, αλλά παίρνουν έγκριση ακόμη και από την επιστήμη.

Ωστόσο, για να μην το πάρουμε και πάνω μας, (όσες έχουμε φροντίσει να θρέψουμε τις καμπύλες μας), και πριν ξεκινήσουμε να “σαβουριάζουμε” ό,τι βρίσκουμε με τη δικαιολογία ότι θυσιαζόμαστε στον βωμό της ανθρώπινης αναπαραγωγής, ας κρατήσουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας, πως άλλο οι 45 μοίρες κι άλλο οι… 4005.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: