Άκρα του τάφου σιωπή για τη φετινή συνάντηση της Λέσχης Bilderberg

Beilderberg-2015

Σε λίγες μέρες ξεκινάει η ετήσια συνάντηση της Λέσχης Bilderberg – 2015

Φέτος η συνάντηση της Bilderberg Group θα λάβει μέρος 9-14 Ιουνίου, στα βουνά της Αυστρίας, στο Τιρόλο, στο ξενοδοχείο Interalpen Hotel.

Αντίθετα με τα προηγούμενα χρόνια, υπάρχει μεγάλη μυστικότητα για τους καλεσμένους της συνάντησης καθώς και μπόλικη παραπληροφόρηση ως προς την φετινή τοποθεσία της.

Bilderberg2015Karte

Η Λέσχη Bilderberg, που παλιά έδινε μια λίστα προσκεκλημένων στη δημοσιότητα -κάποιοι πάντα κρατούσαν την ανωνυμία τους- μόλις 6 μέρες πριν από την έναρξη του meeting και… άκρα του τάφου σιωπή! Το ίδιο ακριβώς ισχύσει και για την ατζέντα που θα απασχολήσει φέτος τους ισχυρούς του κόσμου.

Μπορούμε πάντα να μαντέψουμε ότι η καυτή πατάτα, είναι κύρια η προσαρμοστικότητα των λαών στις συνεχείς επιβολές λιτότητας και ασφυκτικών μέτρων που κρύβονται σε θέματα όπως “δημογραφικό”, “κλιματική αλλαγή”, “ανάπτυξη” κ.λ.π. ανάλογη ατζέντα με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, στο Νταβός.

Επίσης ακούγεται ότι φέτος τα μέτρα είναι δρακόντεια ξεπερνώντας κάθε άλλη χρονιά.

Ο φόβος κάποιας μερίδας της ελίτ για προστασία της από επερχόμενες καταστροφές -φυσικές, κοινωνικές εξεγέρσεις, επιδημίες κλπ- έχει επίσης αποδειχθεί πολύ καλή μπίζνα για μερικούς, ειδικά για αυτούς που κατασκευάζουν υπερπολυτελή καταφύγια για τη διάσωσή τους, τα οποία μοσχοπουλιούνται σε εκείνους που λαχταρούν να δουν τον κάλω τους να επιβιώνει όταν ολόγυρα όλα θα έχουν γίνει στάχτη και μπούλμπερη.

Μην χαθεί και το ερπετοειδές γένος… Τελικά αυτοί ζούνε πιο πολύ μέσα στο φόβο από εμάς τους ταπεινούς.

Δείτε το μέρος και το ξενοδοχείο

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: