Ε-ΤΟΙ-ΜΟΙ??? Ο Σάκης Ρουβάς & οι ONIRAMA live στο THE S CLUB @ STAGE LIVE

Ο κορυφαίος Έλληνας star
Σάκης Ρουβάς
μαζί με το πιο δυναμικό συγκρότημα
ONIRAMA
στο THE S CLUB @ STAGE LIVE

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΝΑΡΞΗ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/10/2015
και για περιορισμένες εμφανίσεις

SAKIS ROUVAS

Ο κορυφαίος Έλληνας star Σάκης Ρουβάς, επιστρέφει για να απογειώσει τη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης!

Μετά από δύο χρόνια, ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει για να παρουσιάσει μία διαδραστική μουσική εμπειρία στο Stage Live στη Θεσσαλονίκη με ένα μοναδικό show για τα ελληνικά δεδομένα που ξεχωρίζει και θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της νυχτερινής διασκέδασης. Η εκρηκτική σκηνική παρουσία του κορυφαίου star σε συνδυασμό με τις μουσικές εκπλήξεις θα ξεσηκώσουν!

ONIRAMA

Μαζί του, το πιο δυναμικό συγκρότημα, ONIRAMA, με τον ανατρεπτικό frontman, Θοδωρή Μαραντίνη, θα βρεθεί στην πόλη που ξεκίνησε κι εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια και θα χαρίσει αξέχαστες στιγμές γεμάτες ένταση και ενέργεια με αγαπημένες επιτυχίες του καθώς και διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών!

Το Stage Live αποτελεί το σημείο αναφοράς της ποιοτικής διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη και από 23 Οκτωβρίου θα φιλοξενήσει το πιο εκρηκτικό μουσικό party! Ο ριζικά ανακαινισμένος χώρος του διαμορφώθηκε κατάλληλα για να υποδεχθεί το κοινό και να αποτελέσει το πιο hot σημείο συνάντησης της πόλης κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Το εντυπωσιακό live show του The S Club θα εμπλουτιστεί με  τους ταλαντούχους Alex Economou, Εύα Τσάχρα, Μαριάννα Γερασιμίδου και τις μουσικές επιλογές της DJ Eirini Kakouri!

Η μοναδική χορογράφος Chali Jennings με το μπαλέτο θα πλαισιώσουν δημιουργικά το concept του show παρουσιάζοντας ξεχωριστές χορογραφίες!

Την ενορχήστρωση και μουσική διεύθυνση επιμελείται ο Παύλος Καλτουρουμίδης, το lighting design ο Γιώργος Τέλλος και το sound engineering ο Ηλίας Σεργόπουλος και ο Κυριάκος Κυριακού.

Ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης έρχεται κάθε Παρασκευή & Σάββατο

στο THE S CLUB @ STAGE LIVE.

 

Stage Live, 26ης Οκτωβρίου 27, Θεσσαλονίκη

Παρασκευή & Σάββατο στις 23:00

Είσοδος με ποτό: 15€

Φιάλη Απλή: 160€ (4 άτομα)

Τηλ.Κρατήσεων: 231 056 6768

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: