Ράδιο Αρβύλα: Η συγκινητική αφιέρωση στη Σαρδέλα που δεν είναι πια στη ζωή

radio-arvila-sardela

Η Σαρδέλα αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι των Ράδιο Αρβύλα δεδομένου ότι ήταν μαζί τους επί 8 συνεχόμενα χρόνια. Όπως όλοι θυμόμαστε πρόκειται για το πανέμορφο σκυλί του Στάθη Παναγιωτόπουλουμε τα σπιρτόζικα μάτια και το έξυπνο βλέμμα.

Δυστυχώς το περσινό καλοκαίρι η Σαρδέλα έφυγε από τη ζωή αφήνοντας ένα μεγάλο κενό τόσο στο Στάθη όσο και στην υπόλοιπη παρέα των Ράδιο Αρβύλα. Την είδηση μάλιστα είχε κάνει γνωστή ο παρουσιαστής μέσα από ένα πολύ συγκινητικό γράμμα.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής ο Αντώνης Κανάκης με την παρέα του θεώρησαν χρέος τους να αφιερώσουν στο χαριτωμένο τετράποδο το Νο1 των θεμάτων τους. «Αυτό το χειροκρότημα το κρατάμε γιατί Νο1 σήμερα έχουμε το κορίτσι μας», είπε με συγκίνηση ο παρουσιαστής και συνέχισε εξηγώντας: «Αυτό που η Σαρδέλα άφηνε εδώ ήταν μια απίστευτη ηρεμία, μια απίστευτη γαλήνη από την οποία είτε το πιστεύετε είτε όχι κι εμείς αντλούσαμε δύναμη  πάρα πολλές φορές» με το Στάθη Παναγιωτόπουλο να συμπληρώνει πως η Σαρδέλα ισορροπούσε τα πράγματα.

Το νο1 στην πρώτη εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα το αφιερώνουμε στη Σαρδέλα μας είπε ο Αντώνης Κανάκης και προβλήθηκε το παρακάτω βίντεο:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: