Βίντεο: Η Adele τραγουδάει καραόκε μέσα σε αυτοκίνητο!

adele456

Η δημοφιλής τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο καινοτόμο σόου του κωμικού James Corden

Η Adele δεν έχει απλά μια υπέροχη φωνή, αλλά, καθώς φαίνεται, ξέρει και να… ραπάρει!

Η βραβευμένη με Grammy καλλιτέχνης έδειξε τις ικανότητές της, φιλοξενούμενη στο πρωτότυπο σόου του κωμικού James Corden, με τίτλο «The Carpool Karaoke on Wednesdays».

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς από τον τίτλο, το σόου διαδραματίζεται μέσα σε ένα αυτοκίνητο, με διάφορους τραγουδιστές να αποδίδουν κομμάτια δικά τους και συναδέλφων τους σε στιλ… καραόκε, με τον παρουσιαστή να τους συνοδεύει.

Στο τελευταίο επεισόδιο, ο Corden προκαλεί την Adele να «ραπάρει» Spice Girls και Nicki Minaj, λέγοντάς της ότι έχει ακούσει πως έχει ιδιαίτερο ταλέντο σε αυτό το μουσικό είδος. Η Adele ακούγεται να λέει αστειευόμενη ότι δεν έχει και τόσο ταλέντο και στη συνέχεια η Minaj μέσω Twitter την χαρακτηρίζει «βασίλισσα».

Το συγκεκριμένο απόσπασμα έχει γυριστεί στο Λονδίνο κατα τη διάρκεια των εορτών και οι δυο τους φαίνεται να το απολαμβάνουν, με την αγαπημένη τραγουδίστρια να ερμηνεύει «πειραγμένες» επιτυχίες της, όπως το «Hello» και το «Someone like you».

Με τέτοια φωνή, η Adele έχει καταφέρει να γίνει η αδιαμφισβήτητη «βασίλισσα της ποπ», έστω και αν δεν μοιάζει στο παραμικρό με την κάτοχο του τίτλου, Madonna. Με αυτή την εμφάνιση απέδειξε ότι έχει καλλιτεχνικό εύρος, ό,τι και αν τραγουδήσει, αλλά και πολύ χιούμορ!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: