Έρχονται οι MUSE στην Ελλάδα!!! ΠΟΥ θα βρείτε εισιτήρια???

muse

23 Ιουλίου 2016
Πλατεία Νερού, Φάληρο
Ejekt Festival – day2
Muse
+more tba

To Ejekt Festival 2016 υποδέχεται το κορυφαίο rock συγκρότημα του πλανήτη: οι Muse θα είναι οι headliners της δεύτερης ημέρας του φεστιβάλ, το Σάββατο 23 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού.

Στο απόγειο της απίστευτης καριέρας τους κι έχοντας μόλις κερδίσει το βραβείο Grammy για το καλύτερο Rock Album της χρονιάς για το “Drones”, οι Muse επιτέλους έρχονται στην Ελλάδα!

Ο Matt Bellamy, o Chris Wolstenholme και ο Dominic Howard θα βρεθούν στη σκηνή του Ejekt Festival 2016 στα πλαίσια της Drones World Tour για να μας παρουσιάσουν το καθηλωτικό live show τους που έχει αποθεωθεί στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη.

Το εντυπωσιακό setlist της Drones World Tour ξεπερνάει τις δύο ώρες και περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες της εξαιρετικά επιτυχημένης καριέρας τους, στη διάρκεια της οποίας έχουν πουλήσει πάνω από 20.000.000 δίσκους, έχουν φτάσει με πέντε διαφορετικούς δίσκους στο Νο1 των charts της Μεγάλης Βρετανίας, έχουν δει πολλά άλμπουμ και single τους να γίνονται πλατινένια και χρυσά σε πολλές χώρες και έχουν κερδίσει τα σημαντικότερα βραβεία της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας (Grammy, Brit, MTV, Kerrang!, NME, Q, Ivor Novello, κλπ).

Ναι, ήρθε επιτέλους η ώρα που θα ακούσουμε ζωντάνα στην Ελλάδα τα “Uprising”, “Madness”, “Starlight”, “Resistance”, “Dead Inside”, “Undisclosed Desires”, “Supermassive Black Hole”, “Knights Of Cydonia”, “Time Is Running Out”, “Hysteria” και όλα τα τραγούδια-ύμνους των Muse. Ναι, ήρθε η ώρα να απολαύσουμε τους Muse στη σκηνή του Ejekt Festival 2016!

Περισσότερες πληροφορίες για το Ejekt Festival 2016 θα ανακοινωθούν σύντομα.

Εισιτήρια:
Τα εισιτήρια για την Day2 του Ejekt Festival κυκλοφορούν την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου στις 10π.μ..

Early bird εισιτήρια:
40 ευρώ,
VIP early bird εισιτήρια: 70 ευρώ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων σε υπερυψωμένο σημείο κοντά στη σκηνή, με ξεχωριστό μπαρ).

Μετά την εξάντληση των early bird εισιτηρίων, θα κυκλοφορήσουν περιορισμένα εισιτήρια που θα κοστίζουν 45 ευρώ και τα VIP 75 ευρώ.
Τα εισιτήρια για την κάθε μέρα του φεστιβάλ είναι ξεχωριστά και αφορούν μόνο την ημέρα που αναγράφεται πάνω στο εισιτήριο.
Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα viva.gr, Public, SevenSpots, Ιανός.

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: ejekt.gr, 210-9636489.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: