Η Πωλίνα έρχεται LIVE στο Eightball

Ότι και να γράψω για την Πωλίνα είναι λίγο και, μεταξύ μας, δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός γιατί την έχω ΠΑΑΑΑΑΑΡΑ πολύ μεγάλη καψούρα και οι λόγοι είναι δύο: Καταρχήν είναι μια πολύ μεγάλη και καταξιωμένη καλλιτέχνης και παρόλο που την έχουμε γνωρίσει ως ποπ-τραγουδίστρια, η Πωλίνα είναι πολύ ROCK και κυρίως ως άνθρωπος κάτι που την κάνει ιδιαίτερα συμπαθής διότι είναι αυθεντική και ένα πάρα πολύ «καλό παιδί» κάτι που είναι σπάνιο στην εγχώρια show-biz. Ο δεύτερος λόγος που την αγαπάω είναι επειδή είναι ΠΑΟΚ ΑΦΟΥ!!!!

Ίσως και αυτός να είναι και ο λόγος που όταν η Πωλίνα έρχεται για live στο Eightball πάντα επικρατεί μια ΤΡΕΛΛΛΑ με το κοινό που στην κυριολεξία κρέμεται κάτω από τα χείλη της και ζει εκείνη την στιγμή το κάθε της τραγούδι.

  • Θα τραγουδήσει το ΡΟΖ ΜΠΙΚΙΝΙ; Θα βρεθούν ΣΤΑΝΤΑΡ 5-6 από κάτω να φορούν ροζ μπικίνι (ένας είναι σίγουρα ο Βαγγέλας του Eightball).
  • Θα τραγουδήσει το PUSH-UPS; Θα βρεθούν ΣΤΑΝΤΑΡ 5-6 που θα ανέβουν στην σκηνή να πάρουν κάμψεις μέχρι να τελειώσει το τραγούδι.
  • Θα τραγουδήσει το ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΕΣ; Τότε ΣΤΑΝΤΑΡ θα δεις την ίδια να κάνει crowd surfing και να απολαμβάνει την αγάπη του κοινού!!!

Όλα αυτά στο Eightball φυσικά διότι εκεί για κάποιο ανεξήγητο λόγο υπάρχει η χημεία που έρχεται και τα δένει όλα μαζί.

Κι επειδή είχαμε πολύ καιρό να δούμε την Πωλίνα στην Θεσσαλονίκη, ήρθε ο καιρός να τρελαθούμε ξανά με ένα live που θα γίνει το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 στο γνωστό Eightball που πλέον είναι η έδρα της Πωλίνας όταν έρχεται στην συμπρωτεύουσα.

Οπότε κρατήστε από τώρα την ημερομηνία και φροντίστε να ζήσουμε ξανά μεγάλες στιγμές σε ένα όπως εκείνα που ξέραμε από παλιά όταν όλα ήταν αγνά, αυθεντικά και ROCK! Όπως η Πωλίνα μας….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: