Οι IMITATE YOUR MOTHER του Γιώργου Χρανιώτη LIVE στο Eightball

Τον Γιώργο Χρανιώτη τον γνωρίζουμε ως ηθοποιό από την τηλεόραση και το θέατρο. Φέτος με την συμμετοχή του στο Survivor τον έμαθαν και οι πέτρες. Αυτό όμως που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι ο Γιώργος Χρανιώτης εδώ και 5 χρόνια έχει δικό του συγκρότημα στο οποίο τραγουδάει! Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που στο παιχνίδι επιβιώσεις του ΣΚΑΙ είχε κερδίσει σε διαγωνισμό τραγουδιού.

Κι επειδή εκτός από τον Γιώργο Χρανιώτη αγαπάμε την καλή ζωντανή μουσική, οι IMITATE YOUR MOTHER (έτσι λέγεται το συγκρότημα) θα εμφανιστούν για ένα και μοναδικό live στο Eightball της Θεσσαλονίκης την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017. 

Ποιοι είναι όμως οι IMITATE YOUR MOTHER? 

Το συγκρότημα ιδρύθηκε το Μάη του 2012, από τους:
Γιώργο Χρανιώτη (φωνή), Κώστα Λεβέντη (τύμπανα) και Πάνο Βελούζο (κιθάρα). Η αρχική σύνθεση ολοκληρώθηκε, με την προσθήκη του Πέτρου Καρελά στο μπάσο. 

Από το 2014, η θέση του μπάσου καταλήφθηκε από τον Παύλο Ζήσου. Το τωρινό line up συμπληρώνει, μετά την αποχώρηση του Κώστα Λεβέντη, ο Άγγελος Τάνης.

Αυτή τη στιγμή, το συγκρότημα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τον πρώτο της δίσκο και να πραγματοποιήσει το πρώτο της Tour σε Ελλάδα και Κύπρο.

Οπότε ραντεβού όλοι την Κυριακή στο Eightball για να ροκάρουμε…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: