Τα παραμύθια της τσογλανοπαρέας του ΣΥΡΙΖΑ!!!

Τα παραμύθια και τις κωλοτούμπες είναι πλέον γνωστά φαινόμενα από που τα βιώσαμε από όλες τις κυβερνήσεις που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από την εξουσία. Όμως χωρίς καμμία αμφιβολία η διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα έχει ξεπεράσει κάθε όριο ψεύδους και θράσους απέναντι στις ελπίδες των ψηφοφόρων τους. Σε μια περίοδο όπου η χώρα μας χρειάζεται σταθερά χέρια στο τιμόνι της διακυβέρνησης, ο Τσίπρας για να ικανοποιήσει την προσωπική του φιλοδοξία έταζε προεκλογικά όλα όσα ήθελε να ακούσει ο μέσος ψηφοφόρος χωρίς να γνωρίζει αν μπορεί να τα υλοποιήσει.

Προφανώς όμως δεν του ενδιέφερε, ούτε τον ίδιο αλλά ούτε του “συνεταίρου” του Πάνο Καμμένο διότι προκειμένου να μείνει έστω και μία μέρα πάνω στην πρωθυπουργική καρέκλα έδιωξε μέσα από το κόμμα του τους παλιούς συναγωνιστές του.

Είναι πλέον εμφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέδιο για έξοδο από την κρίση αλλά ούτε τις λύσεις. Δεν τους ενδιαφέρει. Σκοπός είναι μόνο η εξουσία και μόνο. Και το μόνο που τους κρατάει ακόμα εκεί είναι η ανοχή η δική μας…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: