Μια ροκ βραδιά με τους ΜΠΛΕ live στον ΜΥΛΟ

Μια βραδιά γεμάτη ελληνική ροκ απόλαυσαν όσοι είχαν βρεθεί το περασμένο Σάββατο στο κλαμπ του ΜΥΛΟΥ όπου εμφανίστηκαν οι ΜΠΛΕ παίζοντας όλες τις γνωστές τους επιτυχίες κι όχι μόνο. Είναι αξιοθαύμαστο, στην Ελλάδα του σήμερα με ανύπαρκτες τις δισκογραφικές εταιρίες, που συγκροτήματα όπως οι ΜΠΛΕ καταφέρνουν και επιβιώνουν απολαμβάνοντας την επιτυχία τα τελευταία 20 χρόνια. Και μπορεί αυτό να ακούγεται περίεργα αλλά όταν η μουσική είναι το πάθος σε ένα συγκρότημα τότε δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Και το πάθος το έχουν οι ΜΠΛΕ όχι μόνο στην μουσική και στα τραγούδια τους αλλά και πάνω στην σκηνή. Πραγματικά όποιος δεν είχε μέχρι σήμερα να δει τους ΜΠΛΕ σε LIVE δεν ξέρει τί χάνει διότι τα παιδιά κάνουν πραγματικό show με επίκεντρο την Τζώρτζια που εμένα προσωπικά η σκηνική της παρουσία μου θύμισε έντονα την Nina Hagen της οποίας η ερμηνεία συνοδευόταν πάντα με ένα χάδι θεατρικότητας. Η Τζώρτζια το ζει το τραγούδι πάνω στην σκηνή κι αυτό το πάθος περνάει και στον κόσμο που την αποθεώνει. Η γυναίκα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!! 

Κι επειδή μια φορά δεν είναι αρκετή η ΜΠΛΕ θα έρθουν ξανά σύντομα στην Θεσσαλονίκη για να ζήσουμε ξανά μεγάλες και απολαυστικές μουσικές στιγμές…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: