Ο Σκρουτζ και… Το Πνεύμα των Χριστουγέννων έρχονται στη Θεσσαλονίκη!

Το Θέατρο Ταξίδι Ονείρου (Στεφάνου Τάττη 3, πλάι στον Ι.Ν. Αγ. Σοφίας, Θεσ/νικη), προϋπαντεί τη μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων με την ποιο γνωστή ιστορία «Το πνεύμα των Χριστουγέννων – Σκρούτζ».

Μια παράσταση για όλη την οικογένεια! Από 3ων έως και 103ων ετών. Θα παίζεται από την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, έως και την Κυριακή 17/12/17.

Λίγα λόγια για τον…Σκρούτζ, τον Eμπενέζερ Σκρουτζ, κεντρικό ήρωα της ιστορίας μας, που η τσιγκουνιά του δεν έχει προηγούμενο. O Σκρουτζ δεν είναι σε θέση να ζήσει, ν’ αγαπήσει, να χαρεί. Το κύριο μέλημά του είναι πως θα ξοδέψει λιγότερα για τις ανάγκες του. Όλα αυτά μέχρι που τον επισκέπτεται το πνεύμα των Χριστουγέννων. Στη συνέχεια, όλα αλλάζουν… O Σκρουτζ ανακαλύπτει την ευτυχία, τη γαλήνη και την αγάπη. Καταλαβαίνει ότι τίποτε δεν είναι πιο πολύτιμο απ’ αυτά τα συναισθήματα.  Μπορούμε να πούμε ότι “Το Πνεύμα των Χριστουγέννων” αποτελεί έναν ύμνο στη χαρά της ζωής και της αγάπης.

Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Ηλιάδης

Γραφιστικά: Αλέξανδρος Καλαϊτζίδης

Παίζουν: Λάζαρος Αντωνούδης, Κοκκωνιά Σαλέπη, Γιάννης Ξενιτόπουλος, Αλέκα Καπουσούζη, Τζένη Ελένη Χαραλαμπίδου, Βασίλης Τσαγγαλίδης, Μάχη Χατσινά, Αλίκη Ροβέρτου.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6972.702870.

Εισιτήρια: Μεγάλοι 6€, παιδιά 4€.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: