Επιτέλους κυκλοφόρησε το video-clip της Ευρυδίκης και της Τζώρτζια στην δυναμική επανεκτέλεση του “Πόσο λίγο με ξέρεις”!!!

Από χθες κυκλοφόρησε και επίσημα το νέο video-clip της Ευρυδίκης στην νέα εκτέλεση του “Πόσο Λίγο Με Ξέρεις” το οποίο ερμηνεύει μαζί με την Τζώρτζια Κεφαλά των ΜΠΛΕ.

Η συγκεκριμένη διασκευή που φέρει την υπογραφεί του Bob Katsioni είχε ήδη κερδίσει από τον περασμένο Σεπτέμβρη τις εντυπώσεις όταν ακούστηκε για πρώτη φορά στην συναυλία που είχε δώσει η Ευρυδίκη και οι φίλοι της στο Βεάκειο παρουσιάζοντας της επιτυχίες της καριέρας της από το νέο της album “25 ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ”.

Το “Πόσο Λίγο Με Ξέρεις” σε ντουέτο με την Τζώρτζια έχει περάσει πλέον σε άλλη διάσταση και ήρθε να αποδείξει για άλλη μια φορά το πόσο ροκ είναι τελικά η Ευρυδίκη κι ότι έχει τραγουδήσει τόσο δυνατά τραγούδια που αντέχουν στον χρόνο.

Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, απολαύστε το βίντεο με την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ερμηνεία της Τζώρτζια η οποία αύριο Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου θα είναι guest της Ευρυδίκης στο Hotel Ερμού όπου θα ροκάρουν μαζί πάνω στην σκηνή. Εκτός από την Τζώρτζια θα βρίσκονται εκεί και η Demy, η Σοφία Βόσσου και οι Stereo Soul.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: