Σούπερ μάρκετ στη Γερμανία πουλάει μπέργκερ από σκουλήκια!

Τα σκουλήκια τα οποία θεωρούνται εξαιρετικά θρεπτικά λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε πρωτεΐνες, είναι οι προνύμφες από σκαθάρια βουβαλιών και εκτρέφονται στην Ολλανδία

Μια διαφορετική πρόταση για λήψη πρωτεΐνης έκανε στους πελάτες του σούπερ μάρκετ στην πόλη Άαχεν στη Γερμανία δίνοντας τους την ευκαιρία να δοκιμάσουν μπέργκερ από… σκουλήκια!

Τα σκουλίκια τα οποία θεωρούνται εξαιρετικά θρεπτικά λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε πρωτεΐνες, είναι οι προνύμφες από σκάθαρια βουβαλιών και εκτρέφονται στην Ολλανδία.

Το μπέργκερ για τους τολμηρούς συνοδεύονται από μαρούλι, κρεμμύδια και ντομάτα. Η πρώτη εμφάνιση του συγκεκριμένου προϊόντος έγινε στην Ολλανδία και το Βέλγιο με μεγάλη επιτυχία.

Ο συνιδρυτής της εταιρείας Bugfoundation που παρουσίασε το συγκεκριμένο προϊόν αποκάλυψε ότι πήρε την ιδέα μετά από ταξίδι στη νοτιοανατολική Ασία όπου είναι συνηθισμένη η παρουσία εντόμων σε πιάτα.

Μέχρι στιγμής, πάντως, οι γνώμες διίστανται στη Γερμανία καθώς για εκείνους που λένε «γιατί όχι» στη δοκιμή, υπάρχουν και αυτοί που αναρωτιούνται «δεν μπορεί σοβαρά να μας ζητάτε κάτι τέτοιο».

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: