Έτσι αυτοκτόνησε ο Avicii – Κόπηκε από γυαλί και πέθανε από αιμορραγία

Σαν “βόμβα” έσκασε ο θάνατος του διάσημου dj Avicii, σε ηλικία μόλις 28 ετών, πριν δύο εβδομάδες.

Ο Σουηδός μουσικός παραγωγός, με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε στην πρωτεύουσα του Oman, στο Muscat, βυθίζοντας σε θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο και τους απανταχού θαυμαστές του.

Πριν μερικές μέρες η οικογένεια του διάσημου καλλιτέχνη επιβεβαίωσε πως ο θάνατος του Avicii προήλθε τελικά από αυτοκτονία, καθώς δεν άντεχε πλέον την πίεση…

Μάλιστα, νέες λεπτομέρειες γύρω από τον θάνατό του βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με το TMZ, ο Avicii πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία, όταν έκοψε τον εαυτό του με ένα σπασμένο μπουκάλι κρασί. Οι πηγές μάλιστα αναφέρουν πως πήρε το γυαλί και έκοψε τον λαιμό του, ενώ άλλες το διαψεύδουν κατηγορηματικά και μιλάνε για κόψιμο φλεβών στον καρπό του. Πάντως το ακριβές σημείο του αυτοτραυματισμού δεν είναι ακόμη επιβεβαιωμένο από τους αρμόδιους.

«Ήταν τελειομανής, ταξιδεύοντας και δουλεύοντας σε τέτοιο βαθμό που οδηγήθηκε σε τεράστιο στρες. Όταν σταμάτησε να κάνει εμφανίσεις, ήθελε να βρει μια ισορροπία στην ζωή του, ώστε να μπορέσει να κάνει αυτό που αγαπούσε περισσότερο – να γράφει μουσική. Πάλευε με σκέψεις για την ζωή και την ευτυχία… δεν άντεξε άλλο, όμως. Ήθελε να βρει ηρεμία…» ανέφερε μεταξύ άλλων η επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας του Tim Bergling.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: