Ζούμε σε μια χώρα που δεν υπάρχει ούτε σεβασμός, ούτε ευγένεια

Ζούμε σε μια χώρα που δεν υπάρχει ούτε σεβασμός, ούτε ευγένεια. Σε όλες τις προοδευτικές χώρες του κόσμου ο πολιτισμός και η παιδεία του καθενός φαίνεται πίσω από το τιμόνι. Εμείς εδώ θα βγάλουμε το κόμπλεξ, την αγαμία και την σκατοψυχία μας.

Ο ορισμός του ΒΛΑΚΑ δηλαδή, εκείνου που αν είχε μυαλό δεν θα αγόραζε το δίπλωμα κι εκείνοι – οι ελάχιστοι που το πήραν με την οποία αξία τους – προσπαθούν να μιμηθούν τους άλλους.

ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!!! ΜΠΑΝΑΝΊΑ!!!! ΑΥΤΑ γράφουν οι τουρίστες στα sites για τον ΕΛΛΗΝΑΡΑ οδηγό τον οποίο “δεν τον πειράζει το ποτό γιατί έτσι οδηγάει καλύτερα”!!!!

Δεν θα αλλάξουμε ποτέ νοοτροπία και δεν θα βάλουμε ποτέ μυαλό ΟΣΟ ΑΊΜΑ ΚΙ ΑΝ ΧΥΘΕΊ ΣΤΗΝ ΆΣΦΑΛΤΟ!!!

Κι αυτό επειδή έχουμε συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι ΕΜΕΙΣ είμαστε η εξαίρεση στον κανόνα. “Αφού δεν το αντέχεις το ποτό” ΑΡΑ “εγώ που το αντέχω μπορώ να οδηγήσω”. Κι επειδή μέχρι σήμερα κάποιοι ήταν απλά κωλοφαρδοι παίζουν την ζωή τους κορώνα γράμμα.

Όμως δεν φταίει μόνο το ποτό. Είναι θέμα παιδείας, σεβασμού και ευγένειας. Κι αν τα είχατε όλα αυτά δεν θα αγοράζατε ούτε διπλώματα ούτε το κτεο και θα γνωρίζατε ότι ο καθένας πίσω από το τιμόνι είναι ένας εν δυνάμει δολοφόνος.

Εκτός αν δίνατε στον οποιοδήποτε ένα πιστόλι στο χέρι. Τότε είμαι εγώ ο τρελός που έχει λάθος και πάω πάσο…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: