Απάντηση «βόμβα» του Αντώνη Κανάκη στην Έλλη Στάη (video)

Σε σκληρό ύφος κυμαίνεται η απάντηση του Αντώνη Κανάκη και των «Ράδιο Αρβύλα» στην Έλλη Στάη και στο Open για τη διαρροή με τον Αλέξη Τσίπρα.

Η παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού της Κηφισιάς, έβγαλε χθες οργισμένη ανακοίνωση για τη συζήτησή της με τον πρωθυπουργό off camera, η οποία έκανε χθες το γύρο του διαδικτύου. Τώρα ήρθε η σειρά της σατιρικής εκπομπής του ΣΚΑΪ, να δώσει τη δική της απάντηση για το βίντεο – ντοκουμέντο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «Ράδιο Αρβύλα»

«Επειδή διατυπώθηκαν δημόσια (από έλλειψη ενημέρωσης για τα πραγματικά γεγονότα θέλουμε να πιστεύουμε), αναληθείς ισχυρισμοί για θέματα στα οποία έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία, όπως η υποκλοπή ή η κλοπή υλικού, είμαστε υποχρεωμένοι – με πολύ καλή διάθεση προς όλους τους εμπλεκόμενους – να αποκαταστήσουμε την αλήθεια σχετικά με την προέλευση του αποσπάσματος από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Open, που προβλήθηκε στην εκπομπή μας τη Δευτέρα 11/2/19.

Όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα, δεν έχει γίνει ποτέ χρήση κανενός προϊόντος υποκλοπής από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

Η εκπομπή χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο, υλικό που έχει ήδη δημοσιοποιηθεί, είτε στον τύπο, είτε στην τηλεόραση, είτε στο διαδίκτυο.

Ενημερώνουμε λοιπόν, πως και το εν λόγω απόσπασμα ήταν απολύτως «δημόσια εκτιθέμενο προϊόν» και πως καμία υποκλοπή δεν υπήρξε από κανέναν.

Συγκεκριμένα, στις 10 Ιανουαρίου, η συνέντευξη του πρωθυπουργού μαζί με το απόσπασμα αυτό, δημοσιοποιήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Open στο web tv του.

Από εκεί, από το web tv του Open δηλαδή, οι συνεργάτες μας αλίευσαν το ήδη δημοσιοποιημένο αυτό απόσπασμα, στις 11 η ώρα το πρωί της 10ης Ιανουαρίου.

Ευχαριστούμε πολύ,
«Ράδιο Αρβύλα».

Σχετικά με τον διάλογο

Πάντως, η αλήθεια είναι πως το θέμα έχει πάρει αρκετά μεγάλες διαστάσεις. Πολλοί, μάλιστα, υποστηρίζουν πως έπληξε την εικόνα της δημοσιογράφου. Ωστόσο, είναι ένα βίντεο, που όχι μόνο δεν πλήττει την Έλλη Στάη, αλλά αναδεικνύει και το χιούμορ της. Τονίζεται, μάλιστα, και η απλότητα και αμεσότητα του πρωθυπουργού.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: