Ενεργοποίησε το dark mode στο Facebook Messenger απλά μ’ ένα emoji!

To dark mode είναι κάτι που το Facebook έχει ανακοινώσει πως θα έρθει σύντομα στο Messenger… Αλλά γιατί να περιμένουμε όταν μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε μόνοι μας;

Ενεργοποίησε το dark mode στο Facebook Messenger από τώρα απλά μ’ ένα emoji! Από εδώ και πέρα όλοι μπορούν να έχουν το αγαπημένο dark mode, κάνοντας μια πολύ απλή κίνηση για να εμφανιστεί αυτή η επιλογή!

Το Facebook δεν έχει ανακοινώσει τίποτα ακόμα επίσημα, όμως, φυσικά όποιος ψάχνει βρίσκει κι εμείς σου δείχνουν τον τρόπο να ενεργοποιήσεις το dark mode στο Facebook Messenger:

  • Άνοιξε μια συνομιλία με οποιαδήποτε επαφή στο Messenger.
  • Στείλε ένα emoji φεγγάρι 🌙.
  • Τότε θα σου αυτόματα το μήνυμα «You Found Dark Mode!» και φυσικά το κουμπί για να το ενεργοποιήσεις.
  • Πάτησε στο «Turn on in Settings» κι αμέσως θα μεταβείς στις ρυθμίσεις όπου πλέον θα σου έχει εμφανιστεί η επιλογή «Dark Mode». Πάτα την και όλο το Messenger θα γίνει μαύρο!

Εάν ενεργοποιήσεις το dark mode, θα σου εμφανιστεί ένα μήνυμα ότι η λειτουργία δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένη και γι’ αυτό υπάρχει πιθανότητα κάποιες στιγμές να μην φαίνεται σωστά.

Σημειώνεται πως αυτό το κόλπο με την αποστολή emoji για την ενεργοποίηση του dark mode στο Facebook Messenger λειτουργεί στην Ελλάδα μια χαρά σε συσκευές Android και iOS.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: