Ηλιοτρόπια: Κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος της Άννας Βίσση

Τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία της ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, τη «Συνέντευξη», η Άννα Βίσση επιστρέφει με νέο studio album από την Panik Gold

Η κορυφαία ερμηνεύτρια διάλεξε για την καινούργια δισκογραφική δουλειά της 15 μοναδικά τραγούδια που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ρυθμών και στιλ.

Προπομπό του άλμπουμ αποτέλεσε η αισθαντική μπαλάντα «Μέσα Μου», η οποία μας συστήνεται εκ νέου με μία dance έκδοση, ενώ συμπληρώνεται και από την acoustic εκδοχή της.

Στη συνέχεια, κυκλοφόρησε το ομότιτλο τραγούδι του δίσκου «Ηλιοτρόπια», μία ξεχωριστή δημιουργία με ιδιαίτερο ηχόχρωμα και διαφορετικά χαρακτηριστικά που συνδυάζονται αρμονικά με την αψεγάδιαστη ερμηνεία της Άννας Βίσση.

Στο άλμπουμ περιλαμβάνεται επιπλέον ένα ντουέτο με τη Γιώτα Γιάννα στο χασάπικο «Όσοι αγαπάνε δεν πεθαίνουνε», αλλά και το τραγούδι «Τα χειρότερα», ένα από τα τραγούδια που παρουσίασε η καταξιωμένη καλλιτέχνιδα στις φετινές επιτυχημένες εμφανίσεις της στο «Hotel Ερμού».

Σύντομα, το album θα είναι διαθέσιμο και στα φυσικά καταστήματα πώλησης δίσκων, ενώ σήμερα, Δευτέρα (3/6), στις 6:00 το απόγευμα, τα «Ηλιοτρόπια» θα αποκαλυφθούν με εντυπωσιακά lyric videos στο YouTube, μέσα από αλλεπάλληλες πρεμιέρες.

Όλα κομμάτια του δίσκου «Ηλιοτρόπια» φέρουν την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: