Le Bordell η Βουλή και το πουλάκι «ΤΣΙΟΥ»

Ανήκω σε εκείνη την κατηγορία που δεν βλέπουν ειδήσεις στην TV όμως τις τελευταίες μέρες οι εξελίξεις και τα γεγονότα δεν άφησαν κανέναν αδιάφορο. Από την μια η ψήφιση του Μνημονίου για την οποία είχαν προηγηθεί και οι γνωστές απεργίες των βολεμένων της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΣΥ Α.Ε. και από την άλλη η χθεσινοβραδινή ψήφιση του προϋπολογισμού που συνδέετε άμεσα με την ψήφιση του μνημονίου ως προς την εφαρμογή του. Αυτό το επισημαίνω για τον εξής απλό λόγο διότι υπήρξαν βουλευτές που ενώ καταψήφισαν το μνημόνιο, ψηφίσαν τον προϋπολογισμό. Τρέχα γύρευε δηλαδή. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι δεν ξέρουν εκεί μέσα τι τους γίνεται. Από την μια έχουμε την κομματική πειθαρχεία που έρχεται σε συνδυασμό με την πολιτική επιβίωση του καθενός εκεί μέσα διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η βουλευτική έδρα για πολλούς είναι πλέον επάγγελμα και κοινωνική καταξίωση ασχέτως αν τους φτύνει πλέον τώρα ο κόσμος. Πρo-κρίσης όμως δεν ήτανε έτσι…

Θυμάμαι όταν είχα μπει πρώτη φορά στην βουλή φιλοξενούμενος από μια φίλη βουλευτή. Κάθισα στο καφενείο της βουλής και έριξα μια ματιά γύρω μου στους σωτήρες του έθνους. Κατά κανόνα νέα παιδιά και από «καλές» οικογένειες (το «καλές» εντός εισαγωγικών υπό την έννοια του χρήματος). Όμως κανένας δεν με φάνηκε να είχε έστω και ένα ένσημο ή μια ώρα δουλειάς στο ενεργητικό του. Ήταν τα παιδιά της σφαλιάρας που είχαμε στο σχολείο που δεν είχαν καμμιά επαφή με την πιάτσα και την αλάνα! Φλώροι του κερατά όμως με σπουδές στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου. Κι όπως με έλεγε ΠΑΝΤΑ ο συγχωρεμένος πατέρας μου: «Μόνο το πτυχίο δεν φτάνει…» και είχε δίκιο!

Διότι τι να τις κάνεις τις σπουδές όταν κοινωνικά είσαι «αγράμματος» και δεν έχεις ιδέα για το πώς δουλεύει και λειτουργεί η αγορά. Όταν πρέπει να θρέψεις την οιογένειά σου χωρίς τα λεφτά του μπαμπά. Μπορεί να αρκεί να τρως τα νιάτα σου στην ΚΝΕ για να γίνεις ένας Αλέξης Τσίπρας όμως δεν θα γίνεις ποτέ ηγέτης αν έχεις μάθει να διαφωνείς μόνο για να διαφωνείς χωρίς να έχεις να προτείνεις λύσεις για τον τόπο. Όταν η εξουσία γίνεται αυτοσκοπός τότε η διαχείρισή της είναι επικίνδυνη και οι συνέπειες μη-αναστρέψιμες. Έτσι την πατήσαμε στο παρελθόν και γι’ αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Κι εγώ διαφωνώ με το μνημόνιο άλλα θέλω να γνωρίζω και τι εναλλακτικές υπάρχουν. Το θέμα ήταν να μην φτάσουμε ως εδώ και γι’ αυτό δεν φταίνε μόνο οι πολιτικοί άλλα κι εμείς ως λαός. Είτε μας αρέσει είτε όχι γιατί το «βόλεμα» πήγαινε σύννεφο.

Σήμερα η Ελλάδα βρίσκεται στην πιο δύσκολη καμπή της σύγχρονης ιστορίας της. Αυτό το βιώνουμε πλέον σε καθημερινό επίπεδο. Όμως αισθάνομαι ότι στην παρούσα φάση έχουμε την πιο γελοία κοινοβουλευτική εκπροσώπηση που είχε ποτέ αυτός ο τόπος. Κουτσοί-στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα! Το show που είχε αυτές τις μέρες η βουλή θα το ζήλευε και το τσαντίρι του Λάκη! Και τι δεν είδαμε! Από γελοίες εκφράσεις μέχρι και κασετοφωνάκι στο βήμα της βουλής και συνομιλίες με τον ίδιο τον Θεό! Το πουλάκι τσίου είχε την τιμητική του και το παίζαν μέχρι αηδίας! Ίσως να μην έχουν αντιληφθεί την σοβαρότητα της κατάστασης. Και πώς να γίνει άλλωστε αυτό αφού ο μισθός πέφτει κανονικά! Πληρώνουμε τους 300 στην ουσία για το τίποτα! Η κάθε γκόμενα εκεί μέσα το έχει δει επαναστάτρια και το χειρότερο απ’όλα είναι ότι πιστεύουν πως προσφέρουν. Μέχρι στιγμής το μόνο που βλέπουμε είναι να κατηγορεί το ένα κόμμα το άλλο και για θέματα που δεν μας ενδιαφέρουν. Δεν με ενδιαφέρει βρε φίλε αν η Χρυσή Αυγή οργανώσει συσσίτια ΜΟΝΟ για Έλληνες. Αν σας ενοχλεί δώστε ένα πιάτο φαΐ στους μετανάστες από την δική σας κρατική επιχορήγηση. Δεν με ενδιαφέρει αν ο Καμμένος θυμήθηκε ΤΩΡΑ να κάνει την επανάστασή του. Με ενδιαφέρει ΤΙ έκανε ως υπουργός όταν βούλιαζε το καράβι. Δεν με ενδιαφέρει αν ο Αλέξης φαγώθηκε να γίνει πρωθυπουργός. Με ενδιαφέρει τι θα κάνει με τις ανθελληνικές συνιστώσεις του όταν και αν έρθουν στα πράγματα. Με ενδιαφέρει επίσης να σταματήσει αυτό το παιχνίδι των media που προωθούν την άκρα δεξιά και την άκρα αριστερά μόνο και μόνο επειδή πουλάνε! Αυτά είναι επικίνδυνα παιχνίδια και πρέπει να σταματήσουν. Προσωπικά θα σας πω ότι με ενοχλεί η βάστιγα και ο χιτλερικός χαιρετισμός όσο με ενοχλεί το σφυροδρέπανο και ο Στάλιν! Αυτά είναι που μας διχάζουν και μας πάνε πίσω ως λαό!

Οι ευθύνες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ είναι μεγάλες για την σημερινή εικόνα της χώρας μας και με ενοχλεί αφάνταστα που δεν έχουν πέσει ακόμα κεφάλια. Δεν ήταν ΜΟΝΟ ο Άκης. Υπάρχουν κι άλλοι που λεηλάτησαν τον εθνικό μας πλούτο εντός και εκτός βουλής. Και δεν με ενδιαφέρει πόσα χαράτσια θα μας φορτώσουν ακόμα αλλά θέλω να δω επιτέλους δικαιοσύνη και να βλέπω τους χαραμοφάηδες να μπαίνουν φυλακή. Από την άλλη είμαι και ρεαλιστής και δεν πιστεύω να γίνουν αυτά με πρωθυπουργό τον Σαμαρά. Πόσο μάλλον όταν έχει για συνέταιρό του τον Βέννυ που είναι ο κύριος υπεύθυνος για τον νόμο περί ευθύνης υπουργών. Όταν ο ναός της δημοκρατίας έχει καταντήσει μπουρδέλο δεν μπορεί απλά να έχεις να αντιμετωπίσεις συμπεριφορές νταβατζίδων.

Ας βάλει ο Θεός το χέρι του…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: