Μια βραδιά με τους “Not Married”

Την Άννυ και τον Κώστα τους γνωρίζω από τότε που ήταν ακόμα στους StarBeat! Τα τελευταία χρόνια έχουν ξεκινήσει ένα νέο unplugged σχήμα που ακούει στο όνομα NOT MARRIED. Προσωπικά δηλώνω μεγάλος θαυμαστής των παιδιών και γι’ αυτό δεν χάνω ποτέ ευκαιρία όταν δίνουν ένα live σε κάποιο στέκι της πόλης. Χθες ήταν μια τέτοια βραδιά στο Silver Dollar και όσοι ήμασταν εκεί ζήσαμε μια μαγική μουσική βραδιά…

Οι Not Married μας είχαν ετοιμάσει ένα μουσικό ταξίδι με γνωστές επιτυχίες που έχουμε αγαπήσει και είναι αξιοσημείωτο να αναφέρω εδώ πως μόνο με μια φωνή και μια κιθάρα καταφέρνουν να δώσουν τόσο όγκο και συναίσθημα σε ένα show που κράτησε πάνω από δυο ώρες! Παρόλο το νεαρό της ηλικίας τους είναι και οι δυό τους ώριμοι μουσικοί και αυτό φαίνετε από τα τραγούδια που επιλέγουν να βάλουν στο πρόγραμμά τους και από τον τρόπο που επιλέγουν να τα διασκευάσουν με απόλυτο σεβασμό.

Ξεκίνησαν το πρόγραμμά τους με το Under The Bridge (το οποίο μου αφιέρωσαν) και από κει και πέρα έδωσαν ένα ρεσιτάλ από τραγούδια όπως το Ironic, I just can’t get enough, Space Oddity, I still haven’t found what I’m looking for και άλλες πολλές επιτυχίες οι οποίες απογειώθηκαν με την χαρισματική και μοναδική φωνή της Άννυ!!!!

Γι’ αυτό το καλό που σας θέλω, την επόμενη φορά που θα παίξουν ξανά LIVE οι Not Married δεν έχετε παρά να πάτε και να τους ακούσετε κι εσείς από κοντά.

 

(Θα με θυμηθείτε…) 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: